Over Ons

Over ons

Rugby staat voor teamwork, samenwerking en respect. De combinatie met de intensieve, fysieke en atletische kenmerken van het rugby maken dat het een leuke en vooral sportieve sport is. Zeg nou zelf? Dat zijn toch alle ingredienten om rugby op z’n minst een keer te proberen?

Rugby groeit de laatste jaren in Nederland. Vooral het aantal jeugdleden neemt toe. Toch is rugby met bijna 12.000 leden een kleine en relatief onbekende sport. En dat vinden wij onbegrijpelijk!

Met dit in gedachte hebben wij ons zich ten doel gesteld om rugby te promoten bij scholen, bedrijven, sportservices en gemeenten. Dit doen wij door een actief en laagdrempelig rugbyprogramma aan te bieden, waarbij plezier in het sporten centraal staat. Inmiddels hebben al meer dan 2.000 basis- en voorgezetonderwijs leerlingen kennisgemaakt met rugby door deel te nemen aan onze sportkennismakingprogramma’s of introductielessen. Ook bedrijven en sportverenigingen weten ons te vinden voor onze clinics.
We geven clinics op maat. Of het nou gaat om thema’s als samenwerken, communicatie, wij weten er altijd een leuke intensieve clinic van te maken.

Wie zijn STOER?

Joop IJsselstein
joop@stoersport.com

Ik was twaalf jaar toen ik werd gewezen op een oproep in de krant. Men zocht rugby’ers in Gouda! Ik had met weinig succes gevoetbald en het fietscrossen was het ook niet helemaal. Na mijn eerste introductietraining was ik hélemaal om. Wat is  rugby gaaf, zeg!”

Op jonge leeftijd is Joop begonnen met geven van rugbytrainingen. Naast het geven trainingen op clubniveau, houdt hij zich bezig met talentontwikkeling; in aanvankelijk bij het Regionale Talenten Centrum, daarna als trainer bij diverse nationale jeugdselecties.

Carmen Tomasowa
carmen@stoersport.com

Mijn passie voor de sport is ontstaan door het plezier die mijn kinderen op het rugbyveld hebben. De kameraadschap onder de teamgenoten en de gedrevenheid om sámen het rugby’en onder de knie te krijgen is hartverwarmend.
Ondanks dat het er op het veld soms hard aan toe kan gaan, is de sfeer op en rond het rugbyveld is altijd gemoedelijk. Ik vind dat iedereen kennis moet maken met deze fantastische sport voor jong of oud!

Carmen houdt zich bezig met de algemene organisatie binnen STOER. Zij legt en onderhoudt de contacten scholen, gemeenten, verenigingen. Bovendien beantwoordt zij daar waar mogelijk al uw vragen over onze projecten.

stoer

(bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; vergrotende trap:
stoerder, overtreffende trap: stoerst)
1. link en sterk
2 leuk, vlot, flitsend

STOER geeft
0+
trainingen per jaar
er is
0%
plezier
er hebben al
0+
personen kennis gemaakt met ons